Outdoor Relaxing

De lente staat voor de deur! De periode dat we meer buiten dan binnen vertoeven is niet veraf meer! In aanloop van onze nieuwe collectie 2017, in het thema ‘Outdoor relaxing’, verwelkomen wij graag u en uw partner voor een exclusief en inspirerend bezoek aan onze showroom.

Nieuwe 'buitenkans': Outdoor Relaxing VIP-dagen

Als particulier heb je weer het genoegen om uitgenodigd te worden voor een exclusief VIP-bezoek in onze showrooms. De lente staat voor de deur en je voelt ongetwijfeld al de lentekriebels!

Naast onze nieuwe outdoorcollectie voor 2017, hebben we ook een gloednieuw aanbod aan indoor-, slaapcomfort- en decoratieartikelen. Ook benieuwd?

Maak kans op een uitnodiging voor dit event!

Professioneel stijl- en kleuradvies

Tijdens een bezoek van deze unieke 'Outdoor Relaxing' VIP-dag, willen onze experten je uiteraard uiterst professioneel bijstaan. Daarom raden we bij Herfra aan om naar aanleiding van dit bezoek de nodige afmetingen van je ruimte mee te brengen. Dat kan zijn van je terras, maar ook van andere woonruimtes die je door ons wil laten inrichten.

Extra: nieuwe collectie indoor, slaapcomfort én decoratie

Naast ons nieuw outdoor assortiment in het thema 'Outdoor Relaxing' kan je als unieke bezoeker ook al een glimp opvangen van onze nieuwe collectie indoor, slaapcomfort en decoratie. Wees er als de eerste bij, zoals een echte VIP!

.