Outdoor

Jaarlijks maken wij een selectie uit het beste meubilair voor tuin, terras en zwembad. Ondertussen hebben we een uitgebreide collectie exclusief en sfeervol tuinmeubilair: van alu-hout, RVS, wicker tuinmeubelen en loungesets tot een grote collectie parasols. De diverse meubels zijn zodanig tijdloos, dat je alles perfect met elkaar kan combineren. Je vindt hier ongetwijfeld dé oplossing voor je tuin, terras of poolhouse!

Bekroond vakmanschap

Stijl én kwaliteit zijn uiterst belangrijk, ongeacht of de meubelen nu binnen of buiten staan. Bij Herfra zijn de klanten, collecties en details prioriteit. De voorbije 10 jaar zagen we onze inspanningen dan ook bekroond bij professionele relaties.

We hebben ondertussen meer dan 200 kwaliteitsmeubelen in ons gamma en staan vooral gekend voor onze teakmeubelen. Bij het selecteren van het hout, hebben wij veel aandacht voor ecologie en duurzaamheid.

Tuinmeubelen

Jaarlijks bieden we bij Herfra unieke tuinmeubelen aan. De tuinmeubelen zijn heel variërend in design, prijs en grootte. Door onze exclusiviteit voor de Benelux, kan je ons assortiment high end tuinmeubelen in geen enkel ander verkooppunt aantreffen. Ons assortiment is heel veelzijdig: van strakke, doorleefde of geborstelde tot klassieke tuinmeubelen. Elke collectie heeft dus zijn eigen karakter en modellen.

Karakteristieke materialen

Materialen met karakter. Daar kiezen we bij Herfra voor. Onze materialen gaan van teak, RVS, aluminium, keramiek en wicker. Dit alles kan je eindeloos combineren met bijhorende kussens en accessoires. Je kan alles zelf kiezen naar persoonlijke smaak of voorkeur.

Teak is een soort hout die van nature een hoog oliegehalte heeft. Daardoor is de kans op rotting door extreme weertypes onbestaand. Dat is ook de reden waarom het dé favoriete houtsoort in de scheepsbouw is. Ook als timmerhout voor buitenmeubelen is het dé nummer één. Door het ultraviolette spectrum in zonlicht verweert teak geleidelijk tot gesofisticeerd zilvergrijs.

Handmatig vlechtwerk uit duurzame kunststofvezel

Het gevlochten buitenmeubilair bestaat uit een kunststofvezel dat kleurvast en waterproof is, en bovendien tegen extreem sterke zon kan. Ieder meubel wordt met de hand rond een aluminium omkadering geweven. Het gevlochten meubilair is quasi volledig onderhoudsvrij.

Roestvrijstaal en aluminium

Het staal dat we bij Herfra gebruiken is er van 316 extreem hard outdoor kwaliteit en gegarandeerd roestvrij. De aluminium meubelen bevatten geen teruggewonnen materiaal. Daarnaast wordt het chemisch gereinigd en krijgt het een poedercoating tegen oxidatie. De stoffen bespanningen worden gemaakt van Textiline® en worden geweven met niet-rekbare polyestervezel met PVC-coating. Deze stof is sterk, schimmel- en brandvertragend én onderhoudsvriendelijk.

.