Zomerhuis Oostduinkerke

De familie Destoop: "Het inrichten van onze vakantiewoning, was niet hetzelfde als bij een gewone gezinswoning. Dankzij de professionele sales adviseurs bij Herfra werd ons zomerhuis een weerspiegeling van ons gezin: modern, strak en hedendaags." 

De familie Destoop vertelt

Het inrichten van onze vakantiewoning in Oostduinkerke was niet hetzelfde als bij een gewone gezinswoning. We vonden het belangrijk dat er rust werd gecreëerd. Dat hebben we gedaan door ons te omringen met mooie en karaktervolle spullen die ons herinneren aan onze verre reizen. Onze vakantiewoning is een weerspiegeling van ons gezin: modern, strak, hedendaags. We hebben dat samen met de sales adviseurs van Herfra verder vertaald door gebruik te maken van elegante meubels en zetels.

We kregen van Herfra een VIP-uitnodiging en hebben ons zo laten begeleiden door de showroom om ideeën op te doen. We werden uitgebreid begeleid door een van de professionele sales adviseurs. Herfra heeft absoluut mee het verschil gemaakt qua interieur! Het advies was volledig vrijblijvend, maar wij waren meteen overtuigd. Vooral Martine is blij met het eindresultaat in de slaapkamer. Daar is er één muur behangen met een elegant behang met dieprode tinten.

Terug naar overzicht
.