Slaapcomfort

Als importeur bieden wij steeds een exclusief en uitzonderlijk prijsvoordeel op zowel bedden, boxsprings, hoofdborden, matrassen, hoofdkussens, donsdekens en bedtextiel. Onze jarenlange ervaring biedt mogelijkheden om je een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel te bezorgen.

Het ultieme slaapcomfort

Ga niet over één nacht ijs bij het kiezen van je matras. ‘De Slaapraad’ uit de slaapcomfortsector zegt dat een matras na 10 jaar absoluut aan vervanging toe is. Dankzij enkele studies weten we dat er wel degelijk een verband is tussen de kwaliteit van je slaapsysteem en die van je slaap. Een goede matras is van groot belang voor een optimale slaaphouding. Ook je bedbodem moet in orde zijn. Onze slaapexperten ontwerpen, onderzoeken, testen en sturen constant bij om jou een goede nachtrust te bezorgen.

Ga uit van je lichaam

Dankzij onze jarenlange ervaring, bieden wij mogelijkheden tot een goed slaapgevoel en een goede slaaphouding. Dat komt dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk en de juiste keuze in materiaal, zowel bij matrassen, boxsprings, lattenbodems en hoofdkussens.

Lig je goed?

Een goed hoofdkussen verlicht nek- en rugpijn, bevordert je nachtrust en helpt je om uitgerust en fris aan je dag te beginnen. Het perfecte kussen is niet noodzakelijk duur, dun of dik. Veel hangt af van de persoon die erop slaapt. Iedereen heeft een ander lichaam en andere slaapgewoonten.

Het is de combinatie van allerlei elementen die de sleutel vormt tot het vinden van het voor jou perfecte kussen. Laat je zeker adviseren, want een ongemakkelijk hoofdkussen kan je behoorlijk wat slapeloze nachten bezorgen!

Bedtextiel

Bij Herfra bieden wij tegenwoordig ook hoeslakens, dekbedovertrekken en andere beschermingen voor je bed. Daarbovenop hebben we jaarlijks ook een unieke collectie bedtextiel conform aan onze visie van het prijs/kwaliteit voordeel. Onze Poolse partner maakt al vier generaties lang donsdekens op ambachtelijke wijze. Onze selectie wordt helemaal op maat gemaakt. De donsdekens en andere donsproducten zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar en uitsluitend verkrijgbaar via een persoonlijke uitnodiging.

.