Herfra concepts

Wij hebben een uniek concept en proberen anders dan de anderen te zijn. Met ons verstand van interieurdesign en onze jarenlange ervaring, weten we absoluut waarover we spreken. Al 20 jaar staan we met overtuiging in het vak. We hebben duidelijke standpunten die betrekking hebben op alles wat we doen. Dat geldt zowel voor ons assortiment, onze producten, categorieën als voor de management keuzes. 

DE Basisfilosofie van herfra

Als we thuis komen, willen we ons écht thuis voelen! Dat is de basisfilosofie van Herfra. Onze aangereikte projecten en woningen met old teak, zitten vol verhalen. Daarom hebben wij ons aanbod bewust uitgebreid en omgeven we ons verder met dingen waar we van houden. Dingen die belangrijk voor ons zijn en ons leven meer kwaliteit geven. Het inrichten van een woning is soms een flinke uitdaging, maar wij zijn er steeds voor advies of om knopen door te hakken.

Een zitbank mag nooit egocentrisch worden

Jij bent het belangrijkste en daar gaat het bij Herfra ook om. Als je klein behuisd bent, helpen wij om de ruimtes optimaal in te richten, maar ook wanneer je een groot huis wil inrichten, zorgen wij dat alles perfect bij elkaar past. Wij richten ons concept volledig op jouw persoonlijke smaak en wens.

Luxe kan erg duur zijn

We leven in een wereld waar er veel keuzes moeten gemaakt worden. Wil je dure en elitaire meubelen of eerder doorsnee? Wij bieden collecties die kwaliteit en luxe uitstralen, maar wel betaalbaar zijn. Jaar na jaar is één van onze uitgangspunten zonder enige twijfel dat we onze klanten willen verwennen met uitzonderlijke en betaalbare kwaliteit. 

ZONDER ZORGEN

Past deze zitbank goed bij deze tafel? Kan je dit set tuinmeubelen op ons terras installeren? Past dit decoratiestuk in ons interieur?

We gebruiken niet voor niets het woord 'concept' binnen onze keuzes. Alle zorgen over het combineren en installeren nemen wij voor onze rekening. Onze zelfstandige interieuragenten en -specialisten staan steeds klaar met goed advies, zodat jullie snel kunnen genieten van een harmonieus interieur dat jarenlang zijn charme blijft behouden.

Projecten

Wij zijn al decennia bekend in het bieden van onze verfijnde kennis en kunde in projecten van tuinmeubelen (bijvoorbeeld in de horeca). Diverse bouwheren, projectontwikkelaars, architecten en anderen bezoeken onze professionele afdelingen, lokale interieurzaal of gaan ter plaatse op origine. Daarmee geven wij in vertrouwen meteen een breed overzicht van onze mogelijkheden.

Gezien onze goede relaties kunnen wij daardoor ook andere mogelijkheden aanbieden, namelijk het feit dat wij consumenten ook uitnodigen om ons een bezoekje te brengen en rechtstreeks bij ons aan te kopen.

.