Dienst na verkoop

Garantie

Op alle verkochte producten geniet je de wettelijke garantie van 2 jaar. Sommige producten hebben een langere garantieperiode en dit wordt dan ook specifiek vermeld op de bijhorende factuur. Zo worden misverstanden vermeden. Bij eventuele gebreken aan de goederen moet je dit wel binnen een termijn van 7 dagen na levering aan ons melden. We vragen ook om de oorspronkelijke verpakking te behouden. Gewone slijtage komt niet in aanmerking voor herstelling onder garantie. Lees hier meer over de garantievoorwaarden.

Wens je meer info over de garantie? Stuur dan een bericht naar aftersales@herfra.be.

Annuleren, retourneren en ruilen

Wil je een aankoop toch nog annuleren ? Geen probleem! Je kan binnen de 7 dagen na bestelling nog annuleren. Je begrijpt dat we daar natuurlijk wel enkele voorwaarden aan koppelen. De exacte voorwaarden lees je hier.

Wil je ruilen? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact op met de klantenservice voor vragen of meer informatie. Ons team staat steeds voor je klaar, zodat dit proces zorgeloos verloopt. 

Wil je de levering uitstellen? Ook daar kunnen we bij Herfra rekening mee houden. Je begrijpt dat daar eventueel een stockeringskost aan verbonden kan zijn. Neem gerust contact op met ons team om dit te bespreken. Als je het om uitstel na contact met de planningsverantwoordelijke, vraag je dit best via aftersales@herfra.be. Werd de orderbevestiging al gestuurd? Mail naar orderentry@herfra.be.

Stuur je de goederen terug, hou er dan wel rekening mee dat jij als enige verantwoordelijk bent mocht er schade ontstaan tijdens het terugsturen.

Wens je graag meer info over annuleren, retourneren of ruilen? Stuur dan een bericht naar orderentry@herfra.be.

Dienst na verkoop

Wens je graag meer info over onze Dienst Na Verkoop? Stuur dan een bericht naar aftersales@herfra.be.

Levering & montage

De levering vindt bij jou thuis plaats of op het door jou gekozen adres van levering. Een standaardlevering thuis (nl. het afzetten aan de deur op het gelijkvloers) is gratis voor Home & Decoratie artikelen.

Voor andere leveringen voor indoor, outdoor of slaapcomfort zijn de standaard montage en installatie inbegrepen vanaf €350 (incl.BTW), inclusief het meenemen van de verpakkingen. Wil je een levering met al dan niet montage of is er een lift nodig? Dat kan! Bespreek het met de verkoper zodat we je zo correct mogelijk kunnen informeren.

Wens je meer info over levering en montage? Stuur dan een bericht naar aftersales@herfra.be.

Behandeling & verpakking

Al onze goederen zijn veilig verpakt volgens onze transportnormen. Alle elementen worden beschermd. De verpakkingen werden uitgetest om geen productbeschadiging op te lopen. Vandaar dat we bij Herfra originele verpakkingen gebruiken. Op specifiek kwetsbare producten, staat een symbool hoe je de verpakking moet behandelen. Onze verpakkingen zijn niet waterproof. De verpakking zorgt wel dat je onze verpakte goederen maximaal 12 maanden kunt opslaan bij Herfra bij temperaturen van -20 tot +40, zolang de pakketten niet nat worden.

.