Home en decoratie

De decoratieve sfeermakers van Herfra zorgen steeds voor de perfecte afwerking van eender welke woonruimte! Indien je eens wordt uitgenodigd op een van onze unieke verkoopmomenten, zal je merken dat de aankleding van onze exclusieve verkoopruimte steeds aangepast en aangevuld wordt naar een uiterst inspirerende omgeving. Het zijn meestal net de kleinigheden die de sfeer in een interieur kunnen bezielen!

De gedekte tafel

Met trots mogen wij onszelf een specialist voor de gedekte tafel noemen! Al 10 jaar bieden wij aan wat actueel op de markt te verkrijgen is en laten we je kiezen uit het allerbeste.

Ons assortiment voor de gedekte tafel wordt specifiek samengesteld voor en door mensen met persoonlijkheid, verbeelding en stijl. Wil jij ook je interieur aankleden in klassieke elegantie, met een vleugje eigenzinnigheid in een luxueuze en/of hedendaagse lifestyle?

Zilverwerk

Via een exclusieve en gepersonalisserde uitnodiging kan je het geselecteerd totaalaanbod zilverwerk van Herfra beleven in onze showroom. We bieden iedere bezoeker een uitzonderlijke belevenis.

.