Investeerdersverhaal

De voorbije jaren bracht de dynamiek ons naar een grote omzet, door onze specifieke klantgerichte sales aanpak. Daardoor werden wij een van de meest snelgroeiende bedrijven in de sector. Sinds 2015 is het bedrijf in aandeelhouderschap ook 50% in bezit van een investeringsmaatschappij.

POSITIONERING HERFRA

Onze groep beschikt vandaag over meerdere exclusieve verkoopvestigingen naast een performant distributiecentrum en importeert of laat klant-specifieke unieke producten fabriceren op vier continenten en levert deze wereldwijd terug aan hun kopende klanten. 

Met Herfra bieden wij via een unieke formule op de consumentenmarkt vrijgekomen assortimenten of unieke eenmalige opportuniteiten aan particulieren via een persoonlijke uitnodiging. Wij zijn zowel op de markt van professionelen als op de markt van consumenten actief en hebben onze eigen aankoopafdeling, product- en categoriemanagers en eigen transport & logistiek

Om onze groei opnieuw duurzaam veilig te stellen en het verder verzilveren van onze opportuniteiten, hebben wij een meerjarenplan opgesteld naast een familiecharter en een Raad van Advies. Vandaag werken er ongeveer 60 mensen als arbeider, bediende of via zelfstandige basis voor Herfra.

Visie & missie

We streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers om steeds de meest efficiënte en duurzame oplossingen te ontwikkelen. Onze missie is om te groeien en winst te maken vanuit innovatie en operationele klasse. Om deze missie te volbrengen, bieden we een toegevoegde waarde aan:

  • onze klanten, door selectie van producten van topkwaliteit en een uitstekende dienstverlening te bieden, en door voortdurend een duurzame band met hen op te bouwen.
  • onze medewerkers, door hen een stimulerende werkomgeving te bieden waar innovatie en kennisoverdracht worden aangemoedigd.
.