Zalig Slapen

Deze keer zetten we bij Herfra jouw slaapcomfort in de kijker. Een goede slaaphouding is van groot belang, en daar willen wij aan bijdragen. Onze slaapexperten onderzoeken, testen en sturen constant bij om je een optimale nachtrust te bezorgen. Onze collectie werd dan ook afgestemd om jou een goed slaapgevoel en een goede slaaphouding te garanderen.

VIP-bezoek in onze showroom

In het thema 'Zalig Slapen' nodigen we je graag uit in onze showroom. Onze uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings, hoofdborden, matrassen, hoofdkussens, donsdekens en bedtextiel kan je als VIP komen bezichtigen. Onze exclusieve verkoopruimte wordt steeds aangepast naar een uiterst inspirerende omgeving.

Wil jij als particulier ook worden uitgenodigd voor een exclusief VIP-bezoek in onze showroom? Dat kan!

Ik heb interesse in een showroombezoek!

Zalig slapen met Herfra

Bij het kiezen van je bed, lattenbodem, matras en kussens, mag je niet over één nacht ijs gaan. 'Zalig slapen' dragen we bij Herfra hoog in het vaandel. Een goede slaaphouding is van groot belang voor een optimale nachtrust. Onze slaapexperten doen continu research, zodat jij zalig kan slapen. Daarnaast bieden wij als importeur steeds een uitzonderlijk voordeel op ons assortiment bedden, lattenbodems, matrassen, hoofdborden, boxsprings en accessoires. 

Ga uit van je lichaam

Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk en de juiste materiaalkeuze voor matrassen, lattenbodems en hoofdkussens, kunnen we je een goed slaapgevoel en een goede slaaphouding garanderen. De dag goed beginnen, start bij een goede nachtrust. Goed materiaal hoeft ook niet noodzakelijk duur, dun of dik te zijn. Veel hangt af van de persoon die er in slaapt. Iedereen is anders en heeft andere slaapgewoonten, dus je moet uitgaan van jouw lichaam.

.