Themadagen bij Herfra

Wij hebben een uniek concept en proberen anders dan de anderen te zijn. De showroombezoeken voor particulieren bij zijn uiterst exclusief. Onze exclusieve producten worden rechtstreeks uit verschillende landen geïmporteerd, waardoor het voor particulieren een buitenkans is om aan deze prijzen aan te kopen. We zijn dan ook selectief in het versturen van uitnodigingen voor onze themadagen, waaraan steeds een wedstrijd aan gekoppeld wordt bij een bezoek.

Themadagen

De showroombezoeken bij Herfra worden steeds gekoppeld aan een thema. Deze thema's kwamen al aan bod of lopen nog steeds:

Uiterst exclusief

Om onze showroom te bezoeken, moet je eerst een lidmaatschap aanvragen. Door een lidmaatschap aan te vragen, maak je kans om onze unieke uitnodigingen te ontvangen. Vraag dit alleen aan wanneer je oprechte interesse hebt in Herfra.

Vraag je uniek lidmaatschap aan

Win een gastronomisch diner

Aan een showroombezoek wordt steeds een wedstrijd gekoppeld. Bovenop een bezoek aan onze showroom maak je kans om een gastronomisch diner voor twee personen te winnen (excl. apero en wijnen). Het diner vindt plaats in een klassevol restaurant in de omgeving van onze showrooms. De deelnamevoorwaarden worden tijdens je bezoek uitgelegd.

.